Home » Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

U kunt uw bestelling retourneren op de volgende wijze: De bestelling dient in de originele verpakking geretourneerd te worden zoals u het heeft ontvangen. De kosten voor retourzending van het product komen voor uw rekening. Zonder opgave van reden kunt u indien gewenst binnen 14 dagen de gehele bestelling retourneren. Producten en artikelen die speciaal in uw opdracht zijn vervaardigd en voldoen aan de specificaties zoals u die heeft doorgegeven, kunnen niet worden geretourneerd. Binnen 30 dagen wordt uw geld terug gestort op uw rekening. Is het totale geretourneerde pakket niet compleet dan worden de ontbrekende producten aan u in rekening gebracht. Neem voordat u de bestelling retourneert eerst contact met ons op via de klantenservice.

Beschadigingen

Indien er producten van uw bestelling beschadigd zijn, dient u dit vast te stellen tijdens de levering. U moet het beschadigde product kenbaar maken aan de transporteur en direct mee terug geven aan de transporteur. Deze producten worden dan kosteloos vervangen. Indien u beschadigingen constateert na aflevering van uw bestelling vervalt uw recht op een kosteloze vervanging van het beschadigde product. Beschadigingen die geconstateerd worden na aflevering kunnen niet worden geretourneerd.

Incompleet of niets ontvangen?

Zijn alle artikelen op dezelfde dag verzonden, maar heeft u ze niet allemaal ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 655810856 of per mail info@dceholland.nl.